Om Oss

Huddinge Bygg har existerar sedan 1999. Det är många år i branschen, vilket ger oss självförtroendet att våga påstå att vi är bäst och tänker på hållbarhet. Våra byggtjänster har alltid präglats av att erbjuda förmånliga priser i kombination med hög kvalité. Idag är vi cirka 30 anställda och vi är, än idag, ett familjeägt företag som värdesätter både den ekonomiska hållbarheten, den sociala hållbarheten och den ekologiska hållbarheten.

Den ekonomiska hållbarheten är för oss viktig och därför arbetar vi hela tiden för att inkludera fler kvinnor i vårt bolag med jämställda löner. I den social hållbarheten arbetar vi aktivt för att attrahera människor till vår bransch med olika bakgrund. Vi tror stark på att mångfalden är en viktig faktor för framgång. Vi tänker också på den ekologiska hållbarheten och använder oss av material som är mindre eller inte alls skadliga för miljön. Där vi inte kan kompensera genom valet av material, kompenserar vi monetär till olika organisationer som arbetar med den ekologiska hållbarheten.

Våra byggtjänster är inte bara byggtjänster, våra byggtjänster är tänkta att bidra till mer ett mer hållbart samhälle, där vi tillsammans tar vårt ansvar över vår värld och våra resurser. Därför är det viktigt för oss att alla våra intressenter (samarbetspartner, anställda, leverantörer med mera) håller med oss i den frågan.

Två män arbetar på en arbetsplats

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att skicka en e-post till oss. Vår e-post adress är info@huddingebygg.se. Oavsett vilket typ av byggarbete det handlar om. Vi står redo för att ta emot dig och tillsammans hitta en lösning på dina byggbehov.

Hör av er, vi står redo att ge det bästa av oss i våra byggtjänster!